Vart går pengarna?

​Vi använder de insamlade medlen i vårt fortsatta arbetet mot sexuell exploatering av barn, för att stoppa efterfrågan på barn och slå mot lönsamheten som driver den sexuell exploateringen av barn framåt. Pengarna går till vårt påverkansarbete, vår informations- och kunskapsspridning och till att driva viktiga samarbeten med näringslivet.

Vart Går Pengarna 2016

ECPAT har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll

Svensk insamlingskontroll är de som beviljar 90-konton till organisationer som har offentlig insamling, ECPAT har beviljats ett sådant. Varje år kontrollerar de att vi uppfyller kraven för att få behålla 90-kontot.

Hur arbetar ECPAT?

ECPATs arbete mot sexuell exploatering av barn innebär långsiktigt påverkansarbete, informations- och kunskapsspridning och samarbeten med näringslivet för att motverka och stoppa alla former av sexuell exploatering av barn.

Målet för vårt arbete kan vara en lagändring, till exempel att ta bort böter i straffskalan för sexuella övergrepp mot barn, att se till så att alla förövare får tillgång till vård, eller att se till så att alla som arbetar med eller för barn får kunskap och utbildning om barnets rättigheter och sexuell exploatering av barn.

>> Läs mer om hur vi arbetar här. <<
>> Läs vår senaste årsredovisning här. <<

Stöd oss

Vill du stödja kampen mot sexuell exploatering av barn? >> Ge en gåva här. <<

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.