Lediga jobb

Tjej Webb

ECPAT söker en digital kommunikatör

ECPAT Sverige är en barnrättsorganisation som arbetar mot sexuell exploatering av barn. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka vår digitala kommunikation. Du blir en del av i vår kommunikations- och insamlingsavdelning och kommer att jobba med både sociala medier och webb.

Dina huvudsakliga uppgifter:
• Planering, produktion och publicering av målgruppsanpassat innehåll (text, bild, rörligt) för digitala kanaler (webb och sociala medier)
• Moderering på sociala medier
• Annonsering (inklusive tester och analys) i Facebook/Instagram, Google, Youtube etc.
• Bidra i utvecklingen av ECPATs nya webbplats

Du stöttar även kollegor med extern kommunikation och deltar i utvecklingen av vårt kommunikations- och insamlingsarbete. Vi är en liten organisation så alla måste vara beredda att hugga in där det behövs, vilket gör rollen ganska bred. Och rolig! Du rapporterar till vår generalsekreterare.

Du har:
eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller motsvarande
professionell erfarenhet av SEO, SEM och annonsering i digitala kanaler
några års erfarenhet av arbete med digital kommunikation och sociala medier
grundläggande kunskap inom formgivning och av publicering i olika verktyg
goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vem är du?
Du är en initiativrik, flexibel och prestigelös person med erfarenhet av en liknande roll. Du behöver inte ha arbetat inom den ideella sektorn. Du har öga för text, bild och form, kan planera, fota/filma och redigera materialet för att sedan också kunna publicera, annonsera och följa upp. Du är strukturerad och kan jobba självständigt, men också tillsammans. Och inte minst; du vill ha kul på jobbet och arbeta med något som gör skillnad på riktigt.

Mer om tjänsten och ansökan:
Tjänsten utgår från vårt kansli vid Fridhemsplan i Stockholm och är en visstidsanställning på heltid fram till 2020-12-31 med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. ECPAT eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför. Sista ansökningsdagen är den 9 augusti och tillträde planeras till september.

För att din ansökan ska kunna behandlas behöver vi ett personligt brev och cv där det framgår hur du är som person och hur dina kvalifikationer motsvarar det vi söker. Du skickar din ansökan till rekrytering@ecpat.se. Märk mejlet med ”Ansökan Digital kommunikatör” och ditt namn i ämnesraden.

Vi har tyvärr inte möjlighet att lämna återkoppling på enskilda ansökningar och kommer att meddela på vår webbplats när tjänsten är tillsatt. Före anställning behöver du visa utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.

Om ECPAT
ECPAT Sverige är en barnrättsorganisation som arbetar mot sexuell exploatering av barn. ECPAT Hotline är vår anmälningssida dit människor anonymt kan tipsa om misstänkt sexuell exploatering av barn. En annan viktig del av ECPATs verksamhet är förebyggande, där vi sprider kunskap till barn, ungdomar och föräldrar. Vi arbetar även med opinionsbildning och påverkansarbete mot beslutsfattare. Allt detta gör vi i samarbete med myndigheter, företag och andra organisationer i Sverige och globalt.

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.