Lediga jobb

Här annonserar vi lediga jobb hos oss på ECPAT Sverige.

PARTNERANSVARIG FÖRETAGSSAMARBETEN

Vill du bidra till en värld fri från sexuell exploatering av barn? Som partneransvarig hos ECPAT Sverige får du en nyckelroll i att engagera befintliga och nya företag i arbetet för att förebygga och stoppa sexuell exploatering av barn.

Arbetsuppgifter
Som partneransvarig ansvarar du för att leda och utveckla befintliga företagssamarbeten och koalitioner samt skapa nya. Du ska utveckla samarbeten där företag bidrar finansiellt eller med sina tjänster. Du ska själv eller tillsammans med programavdelningen hitta områden där näringslivet kan bidra. I rollen ingår att kommunikativt paketera samverkansprojekt och företagssamarbeten. I ansvaret ligger även att skriva avtal och etiskt granska blivande partners, forma projektplaner, dokumentera och utvärdera samt kommunicera resultat. Du bidrar tillsammans med samtliga medarbetare på ECPAT till organisationens finansiering.

Då ECPAT är en organisation under tillväxt har du stor frihet att tillsammans med generalsekreteraren och medarbetare utveckla ECPAT Sveriges företagssamarbeten. Du rapporterar till generalsekreteraren för ECPAT Sverige.

Vem är du?

 • Du har god förmåga att engagera andra människor och känner stolthet när ni lyckas tillsammans. Du som person tar ett stort personligt ansvar och har ett naturligt engagemang för att ständigt utveckla dig själv samt dina medarbetare.
 • Du är en lagspelare men kan också arbeta självständigt
 • Du är lyhörd, prestigelös och har god självinsikt
 • Du är en god kommunikatör, effektiv och flexibel som person
 • Du tycker om att arbeta både strategiskt och operativt, dvs med både visionärt och organisatoriskt perspektiv.
 • Starkt resultatfokus och förmåga att prioritera utifrån mål

Kvalifikationer

Nödvändigt:

 • Utbildning på högskolenivå inom ekonomi, marknad eller motsvarande
 • Strategisk näringslivsbakgrund med erfarenhet av att sluta affärssamarbeten
 • Stark nätverksdrivande förmåga på hög nivå
 • Erfarenhet av sponsring/försäljning/marknadsföring

Meriterande:

 • Erfarenhet av insamlingsarbete
 • Erfarenhet från Finans, telekom eller IT-branschen
 • Kompetens inom hållbarhetsfrågor ur näringslivsperspektiv

Tjänsten är baserad på kansliet på Kungsholmen i Stockholm och är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. ECPAT tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsteresor kan förekomma. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan snarast möjligt. För att din ansökan ska behandlas behöver vi ett CV och ett introduktionsbrev där det framgår hur du som person och dina kvalifikationer motsvarar det vi söker. Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att ECPAT lagrar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen. Dina personuppgifter kommer då att behandlas för detta ändamål. Du kan när som helst kontakta oss genom att mejla britta.lasth@ecpat.se och ta tillbaka ditt samtycke.

Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta:

Jenny Wevill, insamlingsansvarig på jenny.wevill@ecpat.se

Britta Lästh, HR-ansvarig på britta.lasth@ecpat.se

Sista ansökningsdag är den 18 november 2019. Du skickar din ansökan till rekrytering@ecpat.se.

Vi har tyvärr inte möjlighet att lämna återkoppling på enskilda ansökningar och kommer att meddela på vår webbplats när tjänsten är tillsatt. Före anställning behöver kandidaten visa utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.

Välkommen med din ansökan!

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.