”Förhoppningen är att någon kanske blir månadsgivare eller väljer att starta en egen insamling"

”Förhoppningen är att någon kanske blir månadsgivare eller väljer att starta en egen insamling"

När Sandra Kubicek och Marc Tullgren gifte sig för några veckor sedan i Skanörs kyrka önskade de sig inga bröllopspresenter. På önskelistan stod istället bidrag till ECPAT Sverige.

Utanför Kyrkan 2

Grattis till kärleken och stort tack till er och era fantastiska gäster för nästan 17 000 kronor!

Vad fick er att önska er en insamling i bröllopspresent?
– Vi är ett "moget" brudpar som träffats lite senare i livet, som slår ihop två hem och två liv. Vi har vad vi behöver, men vi anade att man som gäst ändå inte gärna vill komma tomhänt på ett bröllop. Därför tyckte vi att en insamling var ett bra alternativ för både oss och våra gäster. Det var härligt att se alla gåvobrev dagen efter på presentbordet!

Varför valde just ECPAT?
– Efter att jag av en slump läste om livestreaming av sexuella övergrepp på barn var det inget svårt val. Det vände sig i magen. Ingen, allra minst barn, ska behöva utsättas för sexuell exploatering och vi är mer än gärna med i kampen för att bekämpa detta, på alla plan. Vi ville även höja medvetenheten kring hur sorgligt utbrett sexuell exploatering av barn är och göra fler uppmärksamma på att ECPAT finns. Förhoppningen är att någon kanske blir månadsgivare eller väljer att starta en egen insamling.

Foto: Anna Roström, Smallpig Art

Vill du också göra en insamling till ECPAT Sverige? Och/eller bli månadsgivare? Det är enkelt - läs mer om hur du gör här!

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.