Blogg

Tack vare Postkodlotteriet kan ECPAT stärka arbetet mot barnsexhandeln

Tillsammans med Postkodlotteriet har ECPAT spelat in en film som visar hur pengarna används för att stoppa sexuell exploatering av barn. Tack vare alla lottköpare kan ECPAT förstärka arbetet och förebygga barnsexhandel. ECPAT Hotline har tillsammans med Interpol och hotlines i andra länder lyckats identifiera hundratals barn som kunnat tas ur en pågående övergreppssituation. Stort tack för ert bidrag! 

I filmen berättar Josefin Hagström från ECPAT om varför ett övergrepp online är lika allvarligt som ett övergrepp där offer och förövare befinner sig i samma rum. Filmen visades i Postkodmiljonären på TV4 den 30 mars.

#POSTKODLOTTERIET #POSTKODEFFEKTEN #FILM
0
Kategorier: Om ECPAT

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.