Blogg

Anders L. Pettersson går vidare från ECPAT Sverige

ECPAT Sveriges generalsekreterare Anders Pettersson lämnar ECPAT för att bli ny chef för Civil Right Defenders. ECPATs ordförande Kent Persson kommenterar:

"Vi vill rikta vårt varma tack till Anders för hans betydelsefulla insatser för ECPAT. Anders har under sina nära fem år utvecklat ECPAT till en effektivare och starkare organisation och med det lagt grunden för framtida framgångar. Vi är stolta över att ha så goda medarbetare i vår verksamhet  att de blir rekryterade till andra viktiga organisationer och uppdrag. Vi önskar Anders all lycka till och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

ECPAT kommer nu inleda arbetet med att rekrytera en ny generalsekreterare vars uppdrag blir att fortsätta utveckla ECPAT. Styrelsen kommer inom kort ta beslut om hur verksamheten ska ledas under tiden som ny generalsekreterare rekryteras. Jag känner mig trygg i att med vår engagerade och kunniga personal så kommer verksamheten fortsätta utvecklas med fokus på att bekämpa barnsexhandeln."

0
Kategorier:

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.