Blogg

Humorgåvan till förmån för ECPATs arbete mot barnsexhandel

För femte året i rad hålls galan Humorgåvan med en exklusiv standupshow där intäkterna går till ett välgörande ändamål. 2018 års ambassadör är Thomas Järvheden och alla intäkter går till ECPAT Sveriges arbete mot barnsexhandel.

På scenen står i år Thomas Järvheden med kollegorna Jesper Rönndahl, Robin Paulsson, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Clara Henry, Måns Möller, Johan Glans, Frida Boisen, Hasse Brontén, Johanna Wagrell, Navid Modiri och Kristoffer Appelquist. 

Vill du gå på standup och samtidigt stötta vårt arbete? Köp biljetter till Humorgåvan!

När? 30 januari 19:30
Var? Intiman Teater, Odengatan 81, Stockholm
Pris: 395 kronor

>> Till biljettköp. <<

0
Kategorier:

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.