Blogg

Kjell Bergqvist och Elaine Eksvärd vinner 100.000 kronor till kampen mot barnsexhandel

Två fredagar i rad har vi fått följa Kjell Bergqvist och Elaine Eksvärds resa mot en100 000 kronors vinst i Postkodmiljonären. Kjell är tidigare ambassadör för ECPAT Sverige och Elaine skrev tidigare i år en bok om sin uppväxt då hon själv utsattes för sexuella övergrepp. De båda har ett stort engagemang i frågan om sexuella övergrepp mot barn och vi är mycket tacksamma för att de 100 000 kronorna de vann går till ECPATs fortsatta arbete mot barnsexhandeln. Tusen tack!


Missade du avsnittet? Här kan du se det i efterhand.

#ELAINE EKSVÄRD #KJELL BERGQVIST #POSTKODMILJONÄREN #POSTKODLOTTERIET
0
Kategorier: Ambassadörer

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.