Blogg

Tack till

Utan hängivna personer som precis som vi brinner för barnets rättigheter och kampen mot barnsexhandel, hade årets julkampanj #stoppanäthandeln aldrig gått att genomföra. Stort tack till er alla för ert engagemang och för ert bidrag till kampanjfilmen.

Gullers Grupp, Just D, Joel Kinnaman, Noomi Rapace, Emnet Mulugeta. Ligistfilm: Peter Mars, Carl Ljungdahl, Susanne Granlöf, Christian Olofsson, Tiago Gil. Team: Haris Milic, Daniel Svanberg, Andreas Hemming, Filip Stankovic, Pasi Koivisto, Beatrice Westberg. Post-produktion: Gangsters Post, Flickorna Larsson, Västkuststugan, Ljud och bildmedia, Husmässan, Caj Muller.

>> Se filmen. <<

#STOPPA NÄTHANDELN ##STOPPANÄTHANDELN #JULKAMPANJ #TACK TILL
0
Kategorier: Kampanjer Stoppa näthandeln - Jul 2016

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.