Blogg

Tillskott i kampen mot barnsexhandel - ECPAT Norge startar

Äntligen har vi fått ett nordiskt tillskott i kampen mot barnsexhandel - ECPAT Norge har startat. Den tidigare generalsekreteraren för PLAN Norge och politikern i norska Venstre, Olaf Thommesen, har nu startat vår norska motsvarighet som tillsammans med oss kommer att kämpa för en värld fri från barnsexhandel.

Som den 80:e organisationen i ECPAT-nätverket startar nu ECPAT Norge och stärker kampen mot den globala brottsligheten som barnsexhandel är. ECPAT Norge blir den enda organisationen i landet som har fullt fokus på att stoppa den kommersiella sexuella exploateringen av barn.

Läs Olaf Thommesens blogginlägg om starten av ECPAT Norge här.

Till ECPAT Norges hemsida.

Besök ECPAT Norges Facebook.

#ECPAT NORGE #NORDEN #OLAF THOMMESEN
0
Kategorier: Om ECPAT

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.