Blogg

Ur Tysta Rop - Samsons historia


Foto: Natalie Gerami

»Seså«, hon tar hans hand och lägger den på sitt lår, »kila iväg och köp två öl så ska vi ha roligt sedan.«

Frestelsen att ta pengarna och sticka är stor, men då kommer han inte kunna komma tillbaka och han behöver ju en mer långvarig kvinna, som Adam sagt. Hon ligger och väntar på honom. Först ber hon om växeln men han står bara och tittar på henne.

»Såja, du ska få den, men vi ska leka först.«
Han räcker henne långsamt växeln. Han har aldrig stulit något, men han är beredd att göra det idag om hon lurar honom.
»Kom nu, min lilla ovårdade vilde«, lockar hon, »pussa mig.« Hon pekar på sitt innanlår. Han tar ett djupt andetag och ger henne en snabb puss.
»Så så«, hon skrattar och leker med hans sedlar mellan fingrarna.

Han förstår och gör som hon säger med stela läppar. Är det här syndigt? tänker han. Kommer jag till helvetet om jag gör det? I samma stund kurrar hans mage ljudligt och hon drar med sedlarna över hans näsa. Han blundar. Det smakar salt och lukten är som gammal, rå fisk. Hon styr hårt och visar också när han kan sluta. Han sätter sig upp och torkar sig frenetiskt om munnen, spottar diskret i sanden och sköljer sedan med öl. Han tar till och med sand i munnen och sköljer sedan med mer öl. Vågar inte svälja av rädsla att få hennes äckel i sig. Hon ligger hela tiden kvar på rygg och flåsar. Han lutar sig fram och nappar åt sig sedlarna ur hennes hand. Det tar emot för honom, men efter att snabbt ha räknat ut att han fått ihop två dagars tiggeri på bara några timmar säger han:

»När ses vi imorgon?«

Hon skrattar till.

Stöd vår kamp för en värld fri från barnsexhandel. Swisha 100 kronor till 90 34 34 9. Tusen tack! ❤


Om Tysta rop
Natalie Gerami arbetade i två år för ECPAT och WCP med att utbilda barn, lärare och andra organisationer om barnsexhandel runt om i världen. Hon träffade då hundratals barn och fick ta del av många historier om övergrepp, människohandel och sexuell exploatering. Fyra av dessa historier skildrar hon i boken Tysta Rop, som ges ut av Ordfront förlag i samarbete med ECPAT Sverige.

#TYSTA ROP #SAMSON #BARNSEXTURISM #RESANDE FÖRÖVARE #NATALIE GERAMI
0
Kategorier: Sexuell exploatering av barn Sexuell exploatering av barn inom resor och turism

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.