Blogg

Därför har Jan Bergerud och Rabalder valt att ge årets viktigaste julklapp

Rabalder ger julgåva till ECPAT

Vi har ställt fyra frågor till Rabalders VD Jan Bergerud om varför han och hans företag valt att ge årets viktigaste julklapp till ECPAT i år. Såhär svarade han:

Varje år dras många barn in i den globala sexhandeln. Ni har valt att bidra i arbetet för att stoppa den. Varför?

Det finns enligt min uppfattning inget vidrigare här i världen än att våldföra sig på och utnyttja eller exploatera barn. Varje gång man läser eller hör om barn som farit illa måste jag personligen stanna tankebanan. Jag kan inte ta in hur någon kan förmå sig att genomföra övergreppen, i vilken form de än må vara. Därför är det för oss ett mycket enkelt beslut att stödja ECPAT i jul.

Vad tycker rabalders anställda om att ni ger er julgåva till ECPAT?

De allra flesta av våra anställda är själva föräldrar och då är det mycket lätt att identifiera sig med vad ECPAT står för. Vi får bara positiv feedback från våra anställda!

Vad hoppas du att era pengar kan bidra till?

Vår önskan och vår tro är att vårt bidrag tillsammans med alla andras stöd kan förhindra att barn far illa.

Vad vill du säga till de företag som ännu inte bestämt sig om vart deras julgåva ska gå?

Vad väntar ni på? De flesta företag får många förfrågningar om att stödja hedervärda organisationer och initiativ, men man kan inte vara med överallt. Vad kan vara mer hedervärt och viktigt än att förhindra övergrepp på barn?


Vill ditt företag veta mer? Här hittar du information.

#ÅRETS VIKTIGASTE JULKLAPP #ECPAT #FÖRETAG #STÖD OSS
0
Kategorier: Företagssamarbeten

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.