Blogg

Ge årets viktigaste julklapp - för varje barns rätt att vara värdelösa.

Stöd ECPAT Sverige - ge årets viktigaste julklapp

Om lite mer än två månader är det julafton och kanske börjar du redan längta. Längta efter att baka lussekatter och köpa julklappar. För många barn innebär julen trygghet, kärlek och förväntan. För barn som dagligen köps och säljs på den globala sexmarknaden betyder julen något helt annat.

Svenskar öppnar plånboken varje dag för att köpa tillgång till barns kroppar. De sätter en prislapp på barn som om de vore vilken handelsvara som helst. Detta har ECPAT arbetat hårt för att stoppa, ända sedan 1996. För att vi ska kunna fortsätta med ett meningsfullt arbete så behöver vi stöd, därför har vi idag skickat julkort till de vi tror kan bidra allra mest – företagen!

Många företag tar idag ställning mot barnsexhandel, men det finns många fler som kan hjälpa till. Nu hoppas vi att de som har möjlighet vill ge ECPAT årets viktigaste julklapp, för att kampen mot barnsexhandeln ska fortsätta, kampen för att barns värde inte ska kunna mätas i pengar. För barns rätt att vara värdelösa.

Hur gör jag som företag?

Vill du och ditt företag bidra i kampen mot barnsexhandeln så kan du läsa mer om vårt erbjudande här, och kontakta oss på info@ecpat.se om du har ytterligare frågor.

Jag som privatperson?

Vill du som privatperson också stödja vårt arbete? SMS:a ECPATSTART50 till 72980 för att via mobilen bidra med 50 kronor i månaden. För att skänka en julgåva på andra sätt, läs mer här.

#FÖRETAG #JULKLAPP #SEXHANDEL #STÖD
0
Kategorier:

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.