Blogg

Ett stort tack! #sopigstraffskala

Vår kampanj #sopigstraffskala har nått otroligt långt tack vare alla er. Totalt har över en halv miljon människor sett filmerna med Joel och Noomi, de har delats hundratusentals gånger och vi har haft en enorm diskussion och uppslutning i sociala medier. TACK! Det här visar att vi är rörande överens om att vi vill se en förändring, vi vill se en lagstiftning som tar sexualbrott mot barn på allvar. Som man kan läsa på vår kampanjsida är också politikerna överens, Beatrice Ask skrev mitt i kampanjen en debattartikel om att barnen har högsta prioritet och Johan Linander (C) vill ha ny lagstiftning på plats 2016. Nu gäller det bara att politikerna går från ord till handling och faktiskt genomför en förändring.

Vi skulle också vilja rikta ett stort tack till alla de som ställt upp och gjort den här kampanjen möjlig. Utan att dessa människor ställt upp pro-bono hade vi inte kunnat få ert stöd, och då hade vi troligtvis inte heller fått politikerna att förstå hur angelägen denna förändring av straffskalan faktiskt är.

Inspelning #sopigstraffskala

Noomi Rapace Inspelning #sopigstraffskala

Så stort tack än en gång till:

Vidory

Producent Alexandra Liljebladh Redigerare Arvid Rydberg

Svenssons reklam:

Copy Tomas Carrfors

AD Filip Lindquist

Projektledare Anna Lennström

Produktionsledare Ewa Staël von Holstein

Designer Perry Gustafsson

Original Jonas Sahlström

Frilans Henrik Gyllenskiöld för regi

Max Thedeby för A-foto

Mats Ljungberg för B-foto och ljussättning

Anders Dahl för passning och ljussättning

Niklas Aldén för ljudteknik

Victoria Fernandez för kostym

Catherine Dichy för hår och make up

Winterviken för att vi fick låna era lokaler.

##SOPIGSTRAFFSKALA #ECPAT #JOEL KINNAMAN #SVENSSONS #VIDORY #WINTERVIKEN
0
Kategorier: Kampanjer #SopigStraffskala

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.