Blogg

Runda upp till förmån för ECPAT när The Body Shop fyller 35!

The Body Shop och ECPAT

The Body Shop Sverige firar 35 år och väljer att uppmärksamma ECPAT Sverige under jubileumshelgen den 4-6 april. Under helgen kommer  alla kunder att kunna välja att runda upp sitt köp med 35 kronor, pengar som oavkortat går till vår verksamhet och kampen mot barnsexhandeln. The Body Shop skänker också i samband med kampanjen 35.000 kronor till ECPAT Sverige. 

ECPAT har tidigare haft ett internationellt samarbete med The Body Shop mellan åren 2009-2012, vilket globalt resulterade i att drygt 7 miljoner namnunderskrifter lämnades över till FN:s råd för mänskliga rättigheter - en av de absolut största namninsamlingarna i FN:s historia.

- ECPAT Sverige är mycket glada över att återigen genomföra en kampanj tillsammans med The Body Shop. Det är viktigt att alla vågar se barnsexhandeln och tillsammans arbeta mot den. Samarbete är den enda framkomliga vägen. The Body Shop gör detta på ett bra sätt och vi hoppas att flera företag ska komma att ta efter, säger Anders Pettersson, generalsekreterare på ECPAT Sverige.

Var? The Body Shops butiker i hela Sverige, med undantag för de som ligger i Åhléns. När? 4-6 april 2014. Hur? Runda upp ditt köp med 35 kronor och hjälp oss i vårt arbete mot barnsexhandeln.

Följ uppladdningen inför jubileumshelgen på ECPATs Facebook! 

#BARNSEXHANDEL #ECPAT #RUNDA UPP #THE BODY SHOP
0
Kategorier: Företagssamarbeten

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.