ECPOD

ECPOD – om kampen mot barnsexhandel är en barnrättspod från ECPAT Sverige i samarbete med journalisten och författaren Caroline Engvall.

ECPOD-AVSNITT-5

Avsnitt 5: ”Min dotter utsattes för en av Sveriges värsta nätförövare”

I det här avsnittet berättar Mia om hur hennes dotter blev utsatt för en av Sveriges mest aggressiva och mest manipulativa nätförövare, som utnyttjade 70 flickor med grymma metoder.

Lyssna på avsnitt 5 här.

Avsnitt 4: En pappas berättelse

En pappa och hans dotter berättar om hur det gick till när han hittade avklädda bilder i hennes telefon och hur familjens vardag rämnade. Medverkar gör också Eva Eklöf, utredare av it-relaterade sexualbrott.

Lyssna på avsnitt 4 här.

Avsnitt 3: Anna, en del av den svenska sexhandeln

I det tredje avsnittet av ECPATs barnrättspodd ECPOD kan du lyssna på Anna som drogs in i barnsexhandel och psykolog Ulla Thorslund, som arbetat många år med både utsatta och förövare.

Lyssna på avsnitt 3 här.

Avsnitt 2: Tysta rop - barns berättelser om barnsexhandel

I detta avsnitt pratar ECPATs programchef Maria Schillaci och författaren Natalie Gerami med journalisten Caroline Engvall, om den sexuella exploateringen av barn och vad vi alla kan göra för skillnad i kampen mot den.

Lyssna på avsnitt 2 här.

Avsnitt 1: Våga lyssna och inse att barnsexhandeln händer på riktigt

I det första avsnittet av ECPOD hör du ECPATs generalsekreterare Anders L. Pettersson prata med Cathrine Hagström-Hägg från polisens Nationella Operativa Avdelning och författaren och journalisten Caroline Engvall om vad barnsexhandel egentligen är och hur vi tillsammans kan kämpa mot den.

Lyssna på avsnitt 1 här.


OM ECPOD

I vår podcast, som vi tagit fram i samarbete med Postkodlotteriet, berättar vi om hur barn exploateras i sexhandel idag, både i Sverige och i världen. Om den efterfrågan som driver handeln med barn framåt och om de barn som utsätts och exploateras sexuellt. Det är en pod om kampen mot barnsexhandel, berättat av unga som själva varit utsatta och av professionella med lång yrkeserfarenhet. Du hittar podden på acast.com/ecpod och pratar om den under hashtaggen #ECPOD.


Skärmavbild-2017-02-06-kl.-08.43.02
Skärmavbild-2017-02-06-kl.-08.43.02
Ecpod Logo FINAL
SPL-logo-2013-FC

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Få de senaste nyheterna från oss!