Blogg

EN BLOGG OM BARNSEXHANDEL

av ECPAT Sverige

Arkiv

Inspelning med Kjell Bergqvist

Inför lanseringen av dokumentärfilmen "När Ingen Ser" arbetar ECPAT för att så många som möjligt ska se filmen. Eftersom den är inspelad i flera olika länder - Rumänien, Kambodja, Sverige och Sydsudan - tar den ett brett grepp om frågan barnsexhandel. Vi tror att ju mer den når ut till skilda beslutsfattare desto mer kan vi lyfta att handeln med barn existerar globalt, vilket inte heller utesluter Sverige. Därför tar vi hjälp av olika aktörer för att sprida filmen till både näringsliv, makthavare och allmänhet. I onsdags hade vi en trevlig dags filminspelning med vår ambassadör, skådespelaren Kjell Bergqvist. Arkitekturmuséet var vänliga att låta oss filma i deras vackra lokaler och vi var särskilt tacksamma över hjälp med hela filmproduktionen från Marcus Frendberg, CEO på Monarki Stockholm Mediaproduktion AB.

Sammanlagt spelades tre kortfilmer in, i vilka Kjell uppmärksammar "När Ingen Ser" och dess premiär den 1:a oktober, då den visas för utvalda politiker, näringslivsledare och andra med unika möjligheter att göra skillnad.

Varmt tack till Kjell, filmaren Marcus Frendberg på Monarki och Arkitekturmuséet!

[caption id="attachment_1545" align="aligncenter" width="499"]johanna wester, kjell bergqvist, helena gruppbild Johanna och Helena från ECPAT gör filminspelning med Kjell Bergqvist på Arkitekturmuséet[/caption]

0
Kategorier:

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Få de senaste nyheterna från oss!