Blogg

EN BLOGG OM BARNSEXHANDEL

av ECPAT Sverige

Arkiv

ECPAT:s föreläsning på premiären av Not My Life

Under söndagen den andra september premiärvisades filmen ”Not My Life” av Robert Bilheimer på Radisson Blu Waterfront Hotel. Tvåhundra personer närvarade på premiären, däribland kronprinsessan Victoria. Vid filmvisningen höll ECPAT:s Johanna Wester ett föredrag om barnsexhandel med fokus på efterfrågan, det faktum att handeln är världsomspännande och vikten av att vara en medveten konsument när man väljer till exempel bredbandsleverantör, bank och researrangör.

Filmen ”Not My Life” har tagit fem år att producera och är inspelad på fem olika kontinenter med syftet att visa upp trafficking som den illegala mångmiljardindustri det är. På premiären hade besökarna möjlighet att träffa regissören Robert Bilheimer och representanter från ECPAT, World Childhood Foundation, NetClean och The Bodyshop.

På bilden från vänster: Johanna Wester, föreläsare för ECPAT, Sam Holmberg, VD för Radisson Blu Waterfront, Kronprinsessan Victoria, Robert Bilheimer, regissör av ”Not My Life” och Anna de Geer, generalsekreterare World Childhood Foundation. Foto: Nancy Bundt.

Följ filmen på www.notmylife.org, Facebook, Twitter och Youtube!

#JOHANNA WESTER #PREMIÄR #TRAFFICKING / MÄNNISKOHANDEL
0
Kategorier: Barnsexhandel Trafficking / människohandel

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Få de senaste nyheterna från oss!