Blogg

EN BLOGG OM BARNSEXHANDEL

av ECPAT Sverige

Arkiv

Stöd Kim och arbetet mot barnsexturism

Support Kim - mot barnsexturism

Här kommer ett tips till dig som finns på Facebook. Gör ett ställningstagande mot barnsexturism och gå med i gruppen Support Kim. Just nu finns information om hur du beställer Kims adresslappar till bagaget inför vintersemestern. Du kan även besöka www.supportkim.com.

0
Kategorier: Barnsexhandel Barnsexturism

Klargörande om ECPAT och Netopia

Idéforumet Netopia har bjudit in till ett frukostseminarium för lansering av en rapport om mellanhandsansvar på Internet. Bland deltagarna finns företaget 3:s VD Peder Ramel. I Netopias inbjudan uppgavs han även delta som styrelseledamot för ECPAT Sverige.

Eftersom detta skapat uppståndelse bland vissa bloggare och twittrare är följande klargörande på sin plats: Peder Ramel är inte styrelseledamot för ECPAT Sverige. Det är ett missförstånd. Däremot är han en värdefull resurs i ECPATs råd, vilket är ett informellt nätverk av personer som bidrar med sin kunskap och kompetens till ECPATs verksamhet. Han deltar på Netopias seminarium som VD för företaget 3. Missförståndet har även korrigerats i Netopias seminarieprogram.

0
Kategorier:

SPRID MER KUNSKAP

Genom att gilla och dela vår sida och våra inlägg i sociala medier hjälper du oss att få fler att se brottsligheten vi arbetar mot.

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Få de senaste nyheterna från oss!